Гра для Sony Playstation 5 FIFA 23 (1095782)

( моделей )

Немає у наявності
SKU
TR263834
Чесний кешбек
Чесний кешбек
17грн

1. Активний відразу після завершення покупки(оплата та доставка).
2. Баланс активних та тих що очікують бонусів можна перевірити в особистому кабінеті, розділ «Откатік»
3. Бонусами можна оплачувати хоч до 100% вартості наступної покупки.

Немає у наявності

Зв'язок з оператором

0 800 212 668 

Напишіть нам в Viber

Напишіть нам в Telegram

Доставка
Доступні методи доставки:

 

1) Самовивіз із магазину МайФон Список магазинів

 

2) "Нова Пошта" до відділення: За тарифом перевізника*

 

3) "Нова Пошта" адресна доставка: За тарифом перевізника

Детальніше про доставку...

 

 

Оплата

Готівкою, Безготівковими, VISA/Mastercard

обмін/повернення

Здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів"

Гарантійний строк

14 днів

Гра для Sony Playstation 5 FIFA 23

EA SPORTS™ FIFA 23 — ще більше футболу та реалізму в головній грі світу. Покращена технологія HyperMotion2 та в два рази більше записаних і відтворених рухів справжніх гравців зроблять кожен матч ще більш реалістичним. Відчуйте атмосферу найбільших футбольних турнірів — під час сезону в FIFA 23 будуть представлені як чоловічі, так і жіночі FIFA World Cup™ — зіграйте за жіночі футбольні команди, оцініть переваги спеціалізованої технології анімації рухів HyperMotion2 та відкрийте для себе платформонезалежну гру з друзями. Підберіть непереможну команду в FIFA Ultimate Team™ з моментами FUT та обновленою системою зіграності або дайте своїм футбольним мріям збутись в режимі кар'єри, будучи самостійним гравцем або тренером одних з найвідоміших футболістів світу. Внесіть ще більше індивідуальності на поле в режимах VOLTA FOOTBALL та «Клуби профі» з новими налаштуваннями персоналізації та покращеним ігровим процесом на вулицях та стадіонах. Як би ви не грали, в FIFA 23 вас чекає неперевершена реалістичність головної гри світу, більш ніж 19 000 гравців, 700+ команд, 100+ стадіонів та понад 30 ліг, включно з UEFA Champions League, Premier League, новими Barclays FA Women's Super League і D1 Arkema (Франція).

ЯСКРАВІ МОМЕНТИ FIFA 23

Технологія HyperMotion2 - Досягнення в ігровій технології HyperMotion, які включають удвічі більше даних матчів, відкривають нові функції та переносять до FIFA 23 понад 6000 автентичних анімацій, взятих із мільйонів кадрів передового запису матчу.

  • FIFA World Cup™ - Спостерігайте за апогеєм міжнародного футболу в рамках чоловічого чемпіонату FIFA World Cup Qatar 2022™ та FIFA Women's World Cup Australia and New Zealand 2023™. Більш детальну інформацію буде надано перед кожним турніром.
  • Жіночий футбол - Грайте за жіночі клубні команди вперше в історії EA SPORTS FIFA. Під час запуску FIFA 23 вже будуть доступні Barclays FA Women's Super League і Division 1 Arkema. Крім того, оцініть спеціалізований запис матчу за допомогою HyperMotion2, який моделює гру жіночих команд так, щоб футболістки в FIFA 23 рухались автентично.
  • Геймплей - Нова механіка ударів з ризиком заради винагороди, оновлені вільні удари, пенальті та кутові, а також більш реалістична фізика привносять різноманітність у головну гру світу.
  • Досвід від ігрового дня - Від відтворення фрагментів трансляцій з використанням доповненої реальності до гіперреалістичної поверхні поля та покращеної атмосфери стадіону — отримайте покращений досвід від ігрового дня в FIFA 23.
  • Тренувальна база - Нова система тренерства допомагає познайомити нових і менш досвідчених гравців з основами ігрового процесу, а серія випробувань і глав допоможе вам покращити свою гру.
  • Міжплатформенна гра - Грайте проти друзів на різних платформах, адже FIFA 23 представляє міжплатформенну гру в режимах 1 на 1 у FIFA Ultimate Team™, онлайн-змаганнях, товариських онлайн-матчах тощо.
  • FIFA 23 Ultimate Team™ - «Моменти FUT» та обновлена система зіграності дають вам абсолютно новий спосіб грати та створювати команду своєї мрії, адже нові ЗІРКИ та герої FUT приєднуються до найпопулярнішого режиму гри.
  • Режим Кар'єри - Станьте самостійним гравцем або тренером одних з найвідоміших футболістів світу та відчуйте футбольний сезон по-новому за допомогою відтворюваних яскравих моментів у найбільш автентичному режимі кар'єри FIFA на сьогоднішній день.
  • Pro Clubs - Внесіть на поле ще більше індивідуальності, ніж будь-коли раніше, з новими налаштуваннями персоналізації, оптимізацією вільних матчів, новими покращеннями тощо.
  • VOLTA FOOTBALL - Зберіться з друзями або учасниками спільноти VOLTA FOOTBALL і проявіть себе на полі у нових і покращених аркадних турнірах VOLTA, маючи більше способів зробити свій унікальний аватар.
  • Автентичність - Грайте у головну гру світу в FIFA 23, яка має більш ніж 19 000 гравців, 700+ команд, 100+ стадіонів і понад 30 ліг.

ГЕЙМПЛЕЙ

ІГРОВА ТЕХНОЛОГІЯ HYPERMOTION2

Завдяки рушію Powered by Football досягнення в новаторської ігровій технології EA SPORTS FIFA HyperMotion переносять до FIFA 23 понад 6000 точно відтворених футбольних анімацій, які забезпечують реалізм щоразу, коли ви виходите на поле в FIFA 23.

  • Передовий запис матчу 11v11: Костюми Xsens дозволяють захопити мільйони елементів даних від професійних футболістів під час реальних інтенсивних матчів 11 на 11. FIFA 23 включає дані передового запису матчу 11v11, які містять дві нові зйомки захоплення руху з професійними командами, у тому числі перше для FIFA захоплення руху в жіночому матчі, та дані п'яти тренувань, що призвело до більш точних анімацій, ніж будь-коли раніше у франшизі EA SPORTS FIFA.
  • Машинного навчання: Досягнення нашого передового фірмового алгоритму машинного навчання забезпечують реалізм у FIFA 23 в більшій кількості футбольних ситуацій. Алгоритм, який обробляє більш ніж 9,2 мільйонів кадрів передового запису матчу, пише нові анімації в режимі реального часу, щоб створити природні та реалістичні рухи футболістів через різні взаємодії на полі в FIFA 23.

Результат ще більше наближає FIFA 23 до професійних чоловічих і жіночих матчів, які можна побачити на стадіонах по всьому світу, оскільки ігрова технологія HyperMotion2 відкриває абсолютно нові функції, які забезпечують безпрецедентну якість анімацій як з м'ячем, так і без нього.

  • Автентичні рухи всієї команди: Дані про рух гравців, отримані від двох інтенсивних матчів 11 на 11 із використанням костюмів Xsens, дають у FIFA 23 ще більш природну футбольну анімацію, захоплену безпосередньо на полі. Дані, отримані під час чоловічого та жіночого матчу, призвели до створення в сукупності понад 6000 анімацій HyperMotion, з якими футболісти рухаються та грають більш спритно та реалістично, ніж будь-коли раніше.
  • Моделювання жіночої гри: Спеціалізований передовий запис інтенсивного жіночого матчу 11 на 11 у поєднанні з технологією машинного навчання моделює жіночу гру в FIFA 23, створюючи автентичну анімацію, засновану на русі реальних футболісток.
  • Технічний дриблінг: Абсолютно нова система дриблінгу дозволяє нападникам більш продумано прораховувати свій шлях до м'яча. Анімаційні переходи утворюються на основі машинного навчання між кожним дотиком під час дриблінгу, забезпечуючи візуальні ефекти наступного покоління та різноманітність рухів із м'ячем біля ніг. Незалежно від того, чи протистоїте ви захиснику для збереження темпу або тримаєте м'яч близько, щоб не підпускати суперника, надзвичайно чутливий дриблінг робить рухи найкращих гравців світу ще плавнішими, ніж будь-коли раніше.
  • Активна оборона на основі машинного навчання: Технологія машинного навчання ґрунтується на реальних оборонних ситуаціях і рухах, взятих із даних передового запису матчу 11v11 для того, щоб переробити систему активної оборони в FIFA 23, створюючи більш природні анімації для ситуацій, коли захисники стикаються з нападниками, що наближаються до них.
  • Прискорення за різний час: Нова механіка прискорення забезпечує новий рівень індивідуальності щодо того, як гравці в FIFA 23 досягають максимальної швидкості. Від вибухового прискорення з самого початку до більш контрольованих або тривалих змін темпу — гравці тепер будуть досягати своєї максимальної швидкості за різний час, що створюватиме в FIFA 23 більше різноманітності в русі гравців і геймплеї.
  • Скомпоновані удари по м'ячу: Нові анімації на базі HyperMotion2 дозволяють здійснювати більш природний перехід між управлінням м'ячем та ударом. Поєднуючи точність і плинність, більш тривала високоякісна анімація дозволяє створити один безперервний рух, коли гравці затримують м'яч, крутять його та завдають удару в напрямку цілі.
  • Динамічне протистояння воротаря ударам головою: Еволюція технології взаємодії двох гравців синхронізує їх анімації, завдяки чому воротарі стрибають назустріч прострілам від нападників супротивника, створюючи чистіші результати, коли голкіпери беруть м'ячі у повітрі.

ДОДАТКОВІ ФУНКЦІЇ ГЕЙМПЛЕЯ

Насолоджуйтесь більш реалістичним футболом у FIFA 23 з новими функціями геймплея, включаючи удари з ризиком заради винагороди, нову механіку вільних ударів, пенальті та кутових, а також більше футбольної різноманітності.

  • Потужні удари: Нова механіка ударів з ризиком заради винагороди, заснована на навичках, приносить у гру найбільш потужні та вражаючі футбольні удари. Створіть простір далеко від захисників, виберіть місце й активуйте потужний удар, щоб додати потужності та шансу на видовищність.
  • Перероблені стандартні положення: Переробка стандартних положень дає вам більше контролю над вільними ударами, пенальті та кутовими, дозволяючи вибирати, де ви контактуєте з м'ячем, щоб змінити напрямок, траєкторію, закручування тощо. Крім того, оновлення позицій камери на кутових краще відображає драматизм стандартних положень.
  • Фізика на полі: Оновлена фізика в FIFA 23 робить ряд взаємодій на полі більш природними та реалістичними.
  • Просунута фізика ударного впливу: Завдяки просунутій фізиці ударного впливу в FIFA 23 окремі кінцівки гравців більш природним чином впливають на результат, коли захисники блокують м'яч. Рикошети та блоки, що здійснюються руками, ногами та навіть пальцями захисників і воротарів, тепер матимуть реалістичніші результати, визначені ударним впливом м'яча на них, оскільки вони поглинають силу удару та впливають на шлях м'яча, створюючи більш візуально автентичні рикошети, обумовлені швидкістю та силою кожного окремого удару.
  • Фізика взаємодії з сіткою: Нова фізика сітки ураховує рух гравців, реагуючи на окремі кінцівки та створюючи більш природні взаємодії з сіткою, коли гравці біжать, ковзають чи падають у ворота.
  • Обізнаність гравців: Нова система прогнозування зіткнень підвищує обізнаність гравців на полі, дозволяючи їм продумано рухатися, щоб уникнути підкатів і зіткнень.
  • Футбольна різноманітність: Нові анімації та механіки привносять більш природну футбольну різноманітність у FIFA 23, щоб наблизити гру до реальності.
  • Удари: Спостерігайте за траєкторіями різних ударів, у тому числі ударів низом, з накльовом і з відскоком, а також ударів головою в падінні.
  • Захист: Підкати з розбігу, силові підкати та навіть підкати з підніжкою дають більше способів захиститися від нападників, що наближаються до вас.
  • Паси: Нові типи пасів дають нові способи знаходження товаришів по команді завдяки пасам зовнішньою стороною стопи, неймовірним пасам спиною, пасам з льоту та новим анімаціям розбігу.
  • Тактична обізнаність комп'ютерного ШІ: Завдяки тактичним покращенням ШІ-суперники краще реагують і тактично відповідають на ситуацію на полі, включаючи такі фактори, як рахунок, час матчу та доступні гравці на лаві запасних, що дозволяє змінювати й оновлювати розстановку та стиль гри посеред матчу.

ПОКРАЩЕНИЙ ДОСВІД ВІД ІГРОВОГО ДНЯ

Відчуйте драматизм ігрового дня завдяки новим функціям, які піднімають атмосферу та якість трансляції в FIFA 23 на нову висоту.

  • Використання доповненої реальності на базі HyperMotion2: Функції відтворення та накладання з використанням доповненої реальності на базі HyperMotion2 дають вам більше інформації під час відтворення ударів, забезпечуючи вас новим рівнем деталей, включаючи очікувані голи, потужність ударів, відстань від воріт тощо.
  • Передматчеві передчуття: Напружені сцени на стадіоні та поза ним поєднуються з новими звуками, створюючи енергію та передчуття, які виникають перед найбільшими іграми, що працює на атмосферу та драматизм матчів за титул, матчів за шість очок, фіналів кубків тощо.
  • Гіперреалістичне поле: Величезний стрибок вперед у візуальній якості робить поле в FIFA 23 кращим, ніж будь-коли раніше. Дивіться на зношення полів, коли гравці ковзають по ним, щоб протистояти суперникам або святкувати голи, що відтворено з більшою глибиною та деталями, дозволяючи створити реалістичніші матчі.

 

ТРЕНУВАЛЬНА БАЗА

Нова система тренерства допомагає познайомити нових і менш досвідчених гравців з основами ігрового процесу, а серія глав допоможе вам покращити свою гру.

Виберіть між Сем Керр і Кіліаном Мбаппе, двома зірками з обкладинки FIFA 23, а потім відточуйте свої навички в рекомендованих матчах, вивчаючи нотатки від тренера на основі вашої продуктивності та поглиблені пояснення навичок, які допоможуть вам підняти свою гру на новий рівень.

 

FIFA WORLD CUP™

Спостерігайте за апогеєм чоловічого та жіночого міжнародного футболу FIFA 23 в рамках FIFA World Cup Qatar 2022™ та FIFA Women's World Cup Australia and New Zealand 2023™*.

*Більш детальну інформацію про FIFA Women's World Cup Australia and New Zealand 2023™ буде надано перед кожним турніром.

 

ЖІНОЧИЙ ФУТБОЛ

Грайте за жіночі клубні команди вперше в історії EA SPORTS FIFA. Під час запуску FIFA 23 вже будуть доступні Barclays FA Women's Super League і Division 1 Arkema. Крім того, оцініть спеціалізований запис матчу за допомогою HyperMotion2, який моделює гру жіночих команд так, щоб футболістки в FIFA 23 рухались автентично.

МІЖПЛАТФОРМЕННА ГРА

Грайте проти друзів на різних платформах, адже FIFA 23 представляє міжплатформенну гру для гравців на консолях одного покоління.

 

FIFA ULTIMATE TEAM™

Створіть команду своєї мрії та змагайтеся в найпопулярнішому режимі у FIFA, де є тисячі гравців, готові приєднатися до вашої команди, та незліченна кількість способів налаштувати клуб на полі та поза ним. Незалежно від того, чи хочете ви грати самостійно в командних боях, разом у FUT Co-Op, в мережі у Division Rivals або проти найкращих у Чемпіонах FUT, FIFA Ultimate Team™ (FUT) з'єднує вас зі світом футболу протягом усього сезону з низкою контенту, на який впливають реальні виступи та змагання, включаючи UEFA Champions League, UEFA Europa League і CONMEBOL Libertadores.

FUT 23 пропонує вам «Моменти FUT», абсолютно новий сценарний режим, перевизначає систему зіграності, щоб забезпечити більшу гнучкість під час створення команди, полегшує гру з друзями та пошук наступного матчу завдяки підтримці міжплатформової гри та багато іншого.

 

РЕЖИМ КАР'ЄРИ

Станьте самостійним гравцем, втілюючи свої футбольні мрії в режимі кар'єри FIFA 23 завдяки автентичному зображенню деяких найбільших футбольних турнірів і ліг, включаючи UEFA Champions League, UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander і багато інших.

 

PRO CLUBS & VOLTA FOOTBALL

Від стадіону до вулиці внесіть на поле ще більше індивідуальності в Pro Clubs і VOLTA FOOTBALL у FIFA 23. Нова точка зіткнення зближує Pro Clubs і VOLTA FOOTBALL, дозволяючи налаштувати свого футболіста, грати ним і просувати його в обох режимах, з можливістю заробляти досвід Pro Clubs незалежно від того, в якому режимі ви граєте.

 

НЕПЕРЕВЕРШЕНА АВТЕНТИЧНІСТЬ

Відчуйте неперевершену реальність і розмаїтість головної гри світу у FIFA 23 з найвідомішими зірками та командами футболу. На вас чекають більш ніж 19 000 гравців, 700+ команд, 100+ стадіонів і понад 30 ліг. FIFA 23 — це єдине місце, де можна грати в знаковій UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander, а також уперше в Barclays FA Women's Super League і D1 Arkema (Франція).

 

Загальний

  • Виробник
    Electronic Arts

Атрибути

  • Тип
    Диск з грою
  • Платформа
    PlayStation 5
  • Призначення
    Для приставок
  • Жанр
    Симулятори / Simulator, Спортивні/Sport.
  • Локалізація
    Російська версія
  • Рекомендований вік
    3+
  • Додаткова інформація
    Мова: англійська, російська
  • Комплектація
    Диск із грою, коробка.

Гарантія

  • Гарантійний термін
    14 днів
  • Тип гарантії
    Від магазину
Напишіть власний відгук
Залишити відгук
Ваш рейтинг
images Гра для Sony Playstation 5 FIFA 23 (1095782)
Гра для Sony Playstation 5 FIFA 23 (1095782)
Гра для Sony Playstation 5 FIFA 23 (1095782)

Нещодавно переглянуті продукти

Ліва стрілка Ліва стрілка
Права стрілка Права стрілка
Попереднє замовлення
Завантаження…
Кошик
Вибрати кредитну пропозицію
  • Пропозиція
    Кількість платежів
    Платіж на місяць
  • ПриватБанк
    ПриватБанк - Покупкa чaстинaми
    по 0грн
  • Монобанк
    Монобанк - Оплата частинами
    по 0грн
На жаль товар не може бути куплений в розстрочку, тому що в кошику є товари які не підтримують таку можливість.
Рішення:
  1. Оформити декілька замовлень.
  2. Видалити товари які не підтримують розтрочку з кошика.
Товар(и) в кошику не може бути куплений в розстрочку або загальна вартість товара(ів) не підлягає під жодну з кредитних пропозицій. Спробуйте збільшити або зменшити кількість товарів в корзині.
Загальна вартість 0грн
Щомісячний платіж 0грн
Плата за відсотки по кредиту 0грн
Перший платіж 0грн
Завантаження…
© Інтернет-магазин «Майфон™» 2009–2024